Het meest complete Maatschappelijke stage beheer- en volgsysteem

Helmond kiest eXperience

Na de stageschool van het jaar (Minkema College uit Woerden), kiest nu ook de stagemakelaar van het jaar voor eXperience!

De regio Helmond was en is een van de koplopers in MAS-land. In 2003 werden in Helmond al de eerste maatschappelijke stages vervuld.
Met de jaren hebben de medewerkers van de Helmondse scholen en het team van de vrijwilligerscentrale de nodige expertise ontwikkeld.

Judith Bach, coördinator van het team van de Vrijwilligerscentrale Helmond, werd dit jaar zelfs uitgeroepen tot stagemakelaar van het jaar.

Stagemakelaar van het jaar kiest eXperience

Na een uitgebreide en intensieve selectieprocedure, o.a. met behulp van de Kieswijzer, heeft de projectgroep in Helmond gekozen om eXperience in te zetten als digitaal stagebeheer- en volgsysteem.

De stagebank wordt op dit moment gevuld, zodat de leerlingen van de scholen in Helmond bij de start van het schooljaar (letterlijk) aan de slag kunnen op www.MASHELMOND.nl

Wij feliciteren Helmond en we voelen ons uiteraard vereerd dat ook een samenwerkingsverband met zoveel ervaring tot de conclusie komt dat eXperience de beste keuze is!

Archief berichten

 
eXperience is een product van ServiceSites International B.V., Kruisstraat 50, 5341 HE Oss. Meer info: info@servicesites.nl - www.servicesites.nl