Het meest complete Maatschappelijke stage beheer- en volgsysteem

Maatschappelijke Stages in Woerden. Ook met eXperience als stagebeheer- en volgsysteem!

Na een eerste oriëntatie tijdens de door Movisie georganiseerde bijeenkomst in oktober in Utrecht, is er door de 2 samenwerkende scholen en de gemeente Woerden serieus onderzoek gedaan naar de systemen die het MaS-project in de regio het best kon ondersteunen.

Uiteindelijk is ook in deze regio gekozen voor eXperience! In het schooljaar 2009 – 2010 wordt nog een pilot gehouden om vooral de concreet invulling van de procedures in de praktijk te toetsten, zodat er voor de leerlingen van het Minkema College en het Kalsbeek College bij de start van het schooljaar 2010 – 2011 een geolied en perfect afgestemd systeem klaar staat om van de Maatschappelijke Stages in Woerden een groot succes te maken.

UPDATE:
Inmiddels is het bekend geworden dat het Minkema College is uitgeroepen tot stageschool van het jaar 2010. Wij zijn dan ook extra trots dat juist deze school met eXperience volgend jaar hun goede manier van werken gaat voortzetten.

Archief berichten

 
eXperience is een product van ServiceSites International B.V., Kruisstraat 50, 5341 HE Oss. Meer info: info@servicesites.nl - www.servicesites.nl