Het meest complete Maatschappelijke stage beheer- en volgsysteem

MAS Regio 's Hertogenbosch www.maspoint.nl

Samenwerkingsverband van 11 scholen

Regio 's Hertogenbosch kiest voor een breed samenwerkingsverband om de Maatschappelijke Stages vorm te geven.

De gemeente 's Hertogenbosch gaf vorig jaar de opdracht aan Galant, onderdeel van Stichting Divers, om de coordinatie van Maatschappelijke stages in hun regio op zich nemen.

De stagemakelaar werkt voor 11 scholen in 's-Hertogenbosch.

www.maspoint.nlwww.maspoint.nl is het platform waarop de leerlingen van deelnemende scholen een maatschappelijke stage vinden die bij hen past. 

eXperience ondersteunt het pilot project en biedt de deelnemende scholen de vrijheid om hun eigen wensen door te voeren. Dat wil zeggen dat per school aangegeven wordt hoe de lijnen moeten lopen. Men kan per school aangeven of een leerling zelf een stage in mag voeren, hoeveel uren een groep/ individuele leerlingen moet lopen, of het inleveren van een stageverslag verplicht is, of een gekozen stage eerst goedgekeurd moet worden door de docent etc. etc. 

Stagemakelaar Galant beheert de voorraad stageplekken en kan waar nodig/ wenselijk stages reserveren voor bepaalde categorieen leerlingen.

Leerlingen krijgen uiteraard alleen de informatie en stages te zien die specifiek voor hen bedoeld zijn.

 

Archief berichten

 
eXperience is een product van ServiceSites International B.V., Kruisstraat 50, 5341 HE Oss. Meer info: info@servicesites.nl - www.servicesites.nl