Het meest complete Maatschappelijke stage beheer- en volgsysteem

Supersnel online

eXperience het snelste digitale leerlingvolgsysteem

Wij maken uw website in orde, terwijl u de stagebank vult. Oplevering van een maatschappelijke stage vacaturebank, in uw eigen stijl; het kan binnen enkele dagen gerealiseerd worden...

Als u weet wat u wilt en snel wilt schakelen, dan zal het team van eXperience u niet teleurstellen. Onze ruime ervaring maakt het mogelijk om snel te 'leveren' zonder daarbij het oog voor detail te verliezen.

U kunt direct gebruik maken van heldere instructies en een goed gevulde kennisbank. Vragen die dan nog onbeantwoord blijven, worden snel en vakkundig beantwoord door onze supportafdeling.

mas-jtc.nl

Dat het snel kan is fijn..., maar uiteraard zijn wij ook graag bereid om u te begeleiden tijdens een voortraject dat langer duurt!

Wij hebben meerdere (grote en kleinere) samenwerkingsverbanden begeleid en delen onze ervaringen graag met u. We zijn benieuwd naar de hindernissen en uitdagingen die u tegenkomt tijdens de implementatie van uw mas-project en zullen u, waar mogelijk, adviseren.

Stuur uw vraag of verzoek aan leonard@servicesites.nl

Archief berichten

 
eXperience is een product van ServiceSites International B.V., Kruisstraat 50, 5341 HE Oss. Meer info: info@servicesites.nl - www.servicesites.nl