Het meest complete Maatschappelijke stage beheer- en volgsysteem

Wijziging van het aantal te lopen mas-uren geen probleem in eXperience

Pas zelf snel en eenvoudig het aantal te vervullen stageuren van uw leerlingen aan.

Recent is een wetsvoorstel ingediend om het aantal mas-uren te verlagen van 72 naar 30 uur per leerling. eXperience biedt u de mogelijkheid om zelf het aantal stage uren te beheren. Dit aantal is met enkele muisklikken aan te passen, op ieder gewenst moment. U bent hiermee klaar voor de toekomst!

Het aantal te vervullen uren maatschappelijke stage uren heeft sinds het prille begin van de maatschappelijke stage al meerdere keren op de politieke agenda gestaan.

Naast het verplichte aantal stage uren, kunnen binnen uw onderwijsinstelling aanvullende eisen worden gesteld met betrekking tot de maatschappelijke stage.

eXperience biedt u de mogelijkheid om tot op klasniveau aan te geven hoeveel uren een maatschappelijke stage moet duren.

Docenten en stagecoordinatoren kunnen de voortgang van hun leerlingen monitoren in een overzichtelijk schema.

Overzicht stageuren

Leerlingen kunnen op hun persoonlijke pagina in één oogopslag zien hoe zij ervoor staan. De getoonde informatie is altijd up-to-date!  

Oók hierin is eXperience het meest complete digitale volgsysteem voor maatschappelijke stages.

 

Archief berichten

 
eXperience is een product van ServiceSites International B.V., Kruisstraat 50, 5341 HE Oss. Meer info: info@servicesites.nl - www.servicesites.nl