Het meest complete Maatschappelijke stage beheer- en volgsysteem

De stagedocent

De stagedocent beschikt over alle tools om zijn of haar ‘eigen' leerlingen zo efficiënt mogelijk te volgen en te begeleiden bij hun maatschappelijke stage. U kunt de video die hieronder staat ook over het volledige scherm bekijken. Klik rechtonder op 'full screen'

De stagedocent kan zelf bepalen of de opties die leerlingen op stages nemen vooraf goedgekeurd moeten worden of dat alle stages die in het systeem beschikbaar zijn automatisch akkoord zijn wanneer ze door een leerling geclaimd worden.

Na inloggen komt de stagedocent op een gepersonaliseerde pagina, het ‘dashboard'. Hierop staat een handig 'to do'-lijstje o.a met stages die nog goedgekeurd moeten worden, stageplekken die op korte termijn vervuld moeten worden, nieuwsberichten van de stagemakelaar en snelkoppelingen naar de meest gebruikte overzichten en detailpagina's.

In de standaardinstelling krijgt een stagedocent alleen de ‘eigen' leerlingen en de gegevens van de ‘eigen' school te zien. Dat geeft overzicht. De stagedocent kan wel alle stages zien (inclusief de contactpersonen van de stagebieders).

Verder beschikt de stagedocent in beheer over:

  • Een overzichtelijk menu met alle overzichten en functies binnen handbereik.
  • Toegang tot alle contactpersonen. Met één klik een e-mail sturen of een telefoonnummer vinden.
  • Zeer gebruikersvriendelijke overzichten die met één klik per kolom gesorteerd kunnen worden en krachtige filters om snel te zoeken én vinden!
  • Het overzicht van leerlingen met per leerling direct informatie over school, klas, stageuren die door de leerling geclaimd en voltooid zijn, en een telefoonnummer. Via de filters kan er in het overzicht o.a. snel gefilterd worden op naam.
  • De leerlingdetailpagina met naast alle persoonlijke gegevens en voorkeuren ook de gekoppelde stages van de leerling en het logboek. Per stage is direct te zien in welke periode de stage plaats vindt, wat de urenwaarde is en de status. Er is ook een indicatie of er een verslag geplaatst is. Dit verslag is aanklikbaar.
  • Het overzicht van stages met per stage direct informatie over de stagebieder, contactpersoon (aanklikbaar) en de plaats waar de stage plaats vindt. Via een zoekfunctie kan het overzicht gefilterd worden.
  • De stagedetailpagina met naast alle praktische (contact)gegevens over de stage, ook een overzicht van beschikbare stageperioden, zowel in een tabel als in een unieke interactieve tijdlijn.

 

 

 

 
eXperience is een product van ServiceSites International B.V., Kruisstraat 50, 5341 HE Oss. Meer info: info@servicesites.nl - www.servicesites.nl