Het meest complete Maatschappelijke stage beheer- en volgsysteem

Algemeen referentiekader voor een digitale omgeving voor MaS

Een complete digitale omgeving bestaat uit 3 delen:

  • Een website om online informatie te kunnen publiceren
  • Een databank, o.a. met stages
  • Een volgsysteem om de voortgang te kunnen monitoren

eXperience wordt standaard geleverd met een zeer complete website. U kunt in deze site op eenvoudige wijze zelf uw content beheren, pagina's toevoegen en documenten publiceren. Er wordt voor iedere nieuwe website een vormgeving ontwikkeld op basis van uw briefing(inbegrepen in de prijs). Het is ook mogelijk om per school of per gemeente binnen een samenwerkingsverband een ‘eigen voorkant' te laten ontwikkelen.
Via een zeer gebruikersvriendelijk Content Management systeem kunt u ook video's, eigen banners en nieuwsberichten online plaatsen.

eXperience wordt standaard geleverd met een database.

Het stagevolgsysteem is van groot belang om het gehele Maatschappelijke Stage project in goede banen te leiden. De stagecoördinator, stagedocent en stagemakelaar hebben in het beheergedeelte allemaal hun eigen dashboard, met handige snelkoppelingen naar belangrijke overzichten, een praktisch ‘to do'-lijstje dat altijd actueel is, en een gebruikersvriendelijk menu. In één oogopslag ziet u wat er moet gebeuren en of ‘alles onder controle' is.

eXperience kan gekoppeld worden aan de ELO van de school, waardoor leerlingen niet apart hoeven in te loggen om een Maatschappelijke Stage vast te leggen.

 
eXperience is een product van ServiceSites International B.V., Kruisstraat 50, 5341 HE Oss. Meer info: info@servicesites.nl - www.servicesites.nl